ANKARA / YENİMAHALLE - Necmi Şahin İlkokulu

A LIFE FULL OF MATH

Okulumuz 4/C sınıfı öğretmeni İlkay Özdemir ve Yunanistan'dan Genovefa Tsirikidou'nun birlikte kuruculuklarını yaptığı A LIFE FULL OF MATH matematik projemiz başarıyla yürütülmektedir.

A LIFE FULL OF MATH

Türkiye,Yunanistan,Azerbaycan,Romanya,Moldova,Makedonya,Hırvatistan,Estonya,Gürcistan'dan 19 öğretmen ve öğrencileri bu projede birlikte çalışmaktadır Okulumuzdan  ise bu çok uluslu projede, proje kurucusu 4/C sınıfı öğretmeni İlkay Özdemir ve 4/B sınıfı öğretmeni Nuray Bolatbaş Yıldız yer almaktadır.

Evde, okulda, sokakta, oyunlarda, resimde, müzikte matematiğe her yerde ihtiyacımız var .

Projenin amacı matematik dersinde öğrendikleri konuların hayatta karşılığı olduğunu göstermektir Yaparak ve yaşayarak öğrenmek öğrencilerin bilgilerinin kalıcılığına katkı sağlar. Bu proje ile farklı ülkelerden gelen öğrenciler matematik etkinliklerini iş birliği içinde eğlenirken öğreniyorlar.

28-02-2024

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 09:17 - Görüntülenme: 320