ANKARA / YENİMAHALLE - Necmi Şahin İlkokulu

I'm learning my language

I'm learning my language. Okulumuz 3/C sınıfı öğretmeni İlkay ÖZDEMİR ve öğrencileri bir projenin daha sonuna geldi.

Web2 çalışmaları ile ögrencilerimizin dil becerilerini okuma anlama ve imla,noktalama ışaretlerini pekiştirdigimiz projemiz sona erdi.

Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz dijital becerilerini geliştirirken etkili bir şekilde öğrenerek writereader da kendi kitaplarını yazmışlardır. Öğrencilerimizin zorlandıkları soyut ders kazanımları özellikle web 2 araçları ile drama, görsel sanatlar, müzik gibi çalışmalarla anlatılarak disiplinler arası somutlaştırarak öğrendiler.   Öğrenme sürecine geçişi eğlenceli hale getirerek, başarılı bir eğitim ve öğretimin temeli olan okuma, anlama ve dil özelliklerinin tanınmasına yönelik bir ortam oluşturularak derse aktif katılım, teknolojik araçlar kalıcı öğrenme sağlanmıştır.

Yayın: 23.06.2023 - Güncelleme: 08.03.2024 10:12 - Görüntülenme: 301